Hotel Pincoffs Rotterdam viert verjaardag met nieuwe website

Boutique Hotel Pincoffs in Rotterdam viert zijn 5-jarige verjaardag met een nieuwe website. De site is sterk op fotografie en film gericht en geeft de toekomstige gasten een prachtig beeld van wat kan worden verwacht in het leukste boutique hotel van Rotterdam. Suite Hotel Pincoffs koppelt een persoonlijke service aan charme en comfort. En dat voor een betaalbare prijs. U slaapt al in Suitehotel Pincoffs vanaf 129 euro.
Op de nieuwe website zijn de scherpste prijzen van het hele internet te vinden, zoals de Pincoffs Best Deal en de Pincoffs Experience.
Maar de site is ook leuk en inspirerend. U kunt heerlijk binnenkijken in het hotel en virtueel door de bar, gangen of kamers ‘wandelen’.
Of u bekijkt een van de vele filmpjes op Pincoffs TV. Hier zijn promofilpjes van het hotel te vinden, maar ook een aantal afleveringen van RTL4’s Hotel aan de Maas. In die 43-delige docusoap werden Edwin en Karen, de bedenkers van Hotel Pincoffs, en hun drieling op de voet gevolgd. Een aantal afleveringen is nu al terug te kijken. Deze afleveringen worden elke maand ververst en aangevuld.

Ook ziet u een aantal verrassende arrangementen. Heerlijk om op deze manier eens kennis te maken met Rotterdam en zijn prachtige bruggen, havens en rivier. De arrangementen zijn zo aantrekkelijk en scherp geprijsd, dat u ze vast direct wilt boeken.
Een absolute topper waar we trots op zijn is het nieuwe Parkheuvel & Pincoffs Arrangement: een topverblijf en een weergaloos 5-gangendiner voor een prachtige prijs. Zelfs de bubbels, de wijn en het vervoer zijn voor u geregeld. Een absolute aanbeveling als u iemand feestelijk wilt verrassen.

Suitehotel Pincoffs is de nummer 1 van Tripadvisor in Rotterdam. Het hotel ontvangt al jaren de hoogste beoordelingscijfers van Rotterdam op alle boeking- en reisadviessites. Met een gemiddeld rapportcijfer tussen de 9,2 en 9,8 is Suitehotel Pincoffs ook landelijk een zichzelf onderscheidend hotel.

De nieuwe website van Hotel Pincoffs Rotterdam

De nieuwe website van Hotel Pincoffs Rotterdam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: