Topweekeinde met Rotterdamse sterren-chefs? Overnacht bij Pincoffs!

Dit is het moment om Rotterdam te ontdekken. Wil je samen met je geliefde of je beste vrienden, collega’s of familie een topweekeinde beleven? Twee dagen weg met een nachtje in een bijzonder hotel? Kies voor een van de toprestaurants in Rotterdam plus een nachtje in Suite Hotel Pincoffs. U heeft gegarandeerd een onvergetelijk weekeinde.
De kritische inspecteurs van Michelin hebben Rotterdam rijkelijk beloond met nieuwe sterren. FG Restaurant (voorheen Ivy) en Restaurant Fred ontvingen een tweede ster en kwamen daarmee in dezelfde league als Restaurant Parkheuvel en Restaurant De Zwethheul. Alle vier de restaurants staan op de site van Suite Hotel Pincoffs al jaren als favorieten te boek. Zelfs een van onze ‘geheimtips’ Restaurant Wereldmuseum werd bekroond met een ster van Michelin.
Onze blijschap over deze culinaire Rotterdamse rijkdom kon niet op. Wij wensen alle liefhebbers van lekker eten heel veel plezier in de Culinaire Hoofdstad van Nederland.
Met restaurant Parkheuvel heeft Pincoffs een bijzonder arrangement: De Parkheuvel & Pincoffs Experience. Topkwaliteit voor een prachtige prijs. U geniet van de welkomstdrankjes, 5 gangen topdiner, gratis vervoer van en naar Parkheuvel, uw overnachting én het heerlijke biologische ontbijt van Pincoffs met live cooking waarin uw eitje helemaal naar uw wens wordt bereid. Uw verblijf in Rotterdam kan niet meer stuk.
Voor uw bezoek aan de andere toprestaurants FG Restaurant en Restaurant Fred is Suite Hotel Pincoffs ook werkelijk ideaal gelegen.
FG Restaurant: U stapt voor de deur van Suite Hotel Pincoffs in de watertaxi en u stapt bijna voor de deur van FG weer uit. Reistijd 7 minuten.
Restaurant Fred: met de watertaxi opstappen voor Pincoffs, korte wandeling naar het restaurant (u krijgt een routekaartje mee). Reistijd: 15-20 minuten.
Restaurant Zwethheul: Wij raden u een reguliere taxi aan. Buiten de spits duurt uw reis circa 15-20 minuten.
Voor een overzicht van onze favoriete restaurants verwijzen u graag naar de kaart op onze website.
Restaurants die wij onze gasten ook zeer kunnen aanbevelen zijn:
-De Eendracht, Eendrachtsweg (sluit eind 2013 en verhuist naar nieuwe locatie)
-Las Palmas, Wilhelminapier (loopafstand)
-Zeezout, overzijde rivier (watertaxi)
-In de Keuken van Floris (watertaxi; naast Fred)
-Amarone, Meent (reguliere taxi)
-Restaurant De Jong, Hofbogen (reguliere taxi)

Suite Hotel Pincoffs wordt door de inspecteurs van Michelin al enkele jaren bekroond als een Aanbevolen Hotel (rode huisjes in de Michelin Gids).

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: